The Fans

Wednesday, September 16, 2009

Untung Berniaga

Oh, dpt duit gaji + untung buat project utk Finishing School haritu. Kump i buat event. Kami x jual- jual. Kami buat seminar, ajar Mathlab & Catia Explorer. Fee RM15 seorg. Dapat sambutan hangat juga since ramai final year student yg akan pakai software ni utk PSM mereka. Plus both software ni x ada kelas khas dia. So pandai- pandai la belajar sendiri. I cadang buat Visual Basic, sbb i pakai software ni :) Tp mereka insist nak buat Mathlab juga. So, i ok je la kan :( Hehe. Tak banyak sngt pon dpt, i dpt RM25 seorg untung. Tapi ok la, kumpulan kami ada 20 org. So semua mcm +- RM500 la kan? Banyak juga. Modal adalah drpd CAD, Centre of Academic Development which is RM1000. Tp of course la kena pulang balik kan?

Yaaayy!! I dah jumpa baju aladdin td. Sngt suka. Warna hijau pink. Tp, semua gambar baju raya adalah after raya baru boleh post :))

p/s: Hani, u jgn risau. I still lg nak cari selendang. So, kita boleh la shopping sama- sama nanti tu. U jgn sedih. Dah la u sampai dulu. i kt overseas lg tau. Hahah.

pp/s: Oh ye. Esk mlm i balik kg dah. Tak sabar. Tp kuih raya and kerepek yg mama pesan suruh beli, i xbeli lg.

-Azreen-

No comments: