The Fans

Saturday, September 26, 2009

Sekejap je.

Wow. Esok dah nak balik BP. Sekejap je, dah habis cuti seminggu. Plan nak buat homework, apa pon tak jadi. Mcm tak puas lagi cuti. Balik je sana, kerja sedia menanti bertimbun- timbun. Malas nak list, banyak sngt. Kesian mama & papa kena tinggal lg. Plus adik and i balik on the same day.

Oh, Pok U bakal kawin on 21st November. Tunggu, i bakal ada di sana juga. Sbb i agak- agak time tu dah abes final exam. Tengah fikir nak buat kerja part time apa time semester break nanti padahal banyak lg kerja kena buat sebelum cuti itu tiba. Dan kena study juga. Test 2. Assignments. Tutorial. Take home quiz. PSM. Aish.

-Azreen-

No comments: