The Fans

Wednesday, September 9, 2009

Go Get a Life.

Perasan. Blah la wei. I tak ambil peduli pasal u pon ok. U ingat u tu siapa? Hebat sngt? I tau la, u dh ambil hak i kn? Sbb tu u takut. Org yg salah mmg mcm tu. Dah la ambil hak i. Pastu nak buat mcm la i ni apa je. Helo, sori sket ye. I tak hadap la. U boleh ambil. Boleh simpan. I pon dah fed- up. Mls nak peduli lg. Tp tlg la jgn kacau hidup i lg. I tak nak ada kaitan dgn u or hidup u. And tlg juga, jgn masuk campur hal i. Nak ambil tahu pasal i la, nak compare i dgn u la. Please la. Go away. Sngt serabut ok. I happy dgn hidup i sekarang ni. Jgn nak sibuk- sibuk and punah- ranahkan ke-happy-an i sekarang ni. Blah. Blah. Go get a life!!

p/s: I tau u tak baca blog i, tp i rasa gembira bila dah luahkan. And kalau u baca lg baik.

-Azreen-

5 comments:

*kitty kat* said...

gile garang! :p cheer up okeis! ;)

A Z R E E N said...

Mmg la garang. Sakit hati tau. Dah la balik penat- penat, dpt tahu pasal benda bodoh ni. Mana xmarah. Tp ni i dah ok :)

Syahir Darksyde said...

marahnye dia. . chill k. :)

Syahir Darksyde said...

marahnye dia. . chill k :)

A Z R E E N said...

Mau nye tak marah. Bulan2 puasa ni. Aish.