The Fans

Friday, September 18, 2009

I teruja la, En. H***y mintak blog i.

OMG! Actually i ada taip entry before ni. Tapi sbb internet connection tak berapa betul, so x dpt publish and i kena taip balik semula which is not good for me. I tak suka ok. Kena buat kerja dua kali.

So i dah sampai kg halaman ter-chenta ni pg td. Agak lambat, dlm pkl 8am lebih. Selalu nya dlm pkl 4am dah sampai. Biasa la, naik bus university mmg mcm tu. Sampai mama i pon banyak kali call, tnya i kat mana. Takut i terlepas nak turun since i kena turun dlm perjalanan, bukan dekat stesen bus terakhir. Alahai, mcm la i tak biasa naik bus kan? Mcm first time plak. Hehe. Itu la nama dia kasih seorg ibu :))

Td siang, i ada chat dgn H***y dekat muka- buku [Facebook]. And guess what? Dia mintak blog i ni punya alamat. Sbb i pernah mention kat dia pasal blog i ni, once. Aish. Mati la i. Mesti la i tak kasi kan? Mahu malu i. Dah la ada entry cerita pasal dia. Malu i, if dia dpt tahu i ada crush dgn dia. Heheh. Tengok i tulis H***y pon, tahu dah itu nama diri sendiri kan? Malu la. Perlu ke i kc adress blog i dekat dia? Sumpah segan.

Sekarang ni, H***y otw balik kg dia dekat Kedah. Have a safe journey ye. Semoga kita berjumpa lg after raya. I'm very sure that i'll be missing you sbb sekarang ni pon i dah start rindu u :(

-Azreen-

No comments: