The Fans

Friday, September 4, 2009

Literature Review, Keyboard Baru and New Baby Boy.

Finally. I dah berjaya siapkan literature review i yg dari td lg i buat. Hehe. Walau pon xada la banyak sngt pages i berjaya buat,tp i rasa bangga. Sbb semua tu adalah hasil usaha i sendiri. No copy & paste ye kwn- kwn. Suuuuuuka.

I'm thinking of getting a new keyboard for myself. Keyboard i sekarang ni mcm xberapa betul la. Asyek jd salah eja je. I dah tekan, tp huruf tak keluar. Mcm ada spring kat bawah huruf ni semua. Kena tekan kuat sikit. Especially letters yg baris atas spt t, u and y. Geram i. Bila dah tulis- tulis banyak semua, baru perasan banyak salah eja. I tak suka nak edit -edit balik ni tao. Menyampah.

Esk i rasa nak pergi berbuka kat rmh mak angkat i yg dekat Pt. Semarang tu. Dah lama kot tak pergi rmh dia. Kesian dia. Mesti rindu kat i yg comel ni kan? Perasan. Well, tak kan nk pergi tangan kosong je kan? Tapi i super malas nak kena singgah baazar ramadhan plak nak beli kuih. Nak buat sendiri mmg tak sempat la kan. And Kak Yati, wife Abg Shahril dah selamat lahirkan baby boy. Tu yg menambahkan semangat i nak pergi rmh mak tu esk. And i tido sana la semalaman. Sabtu tu ada plak Finishing Scholl.

Nak tido la. Penat sangat.
Good Night.

-Azreen-

No comments: