The Fans

Sunday, September 6, 2009

Big Apple, Secret Recipe, McD, oh tak lupa juga sate.

Rasa mcm sngt lame la pulak harini. Bosan gila kot. Teringin tiba- tiba ada org call and ajak berbuka puasa sama- sama. Dekat very a nice place. And org tersebut belanja. Haha. Sngt demand ok. But seriously, harini dah 16 Ramadhan kan? Rasa mcm nak mkn Big Apple, Secret Recipe, McD, oh tak lupa juga sate. Banyak nya mengidam. Semua tak healthy pulak tu. Nak tengok movie jugak. Lepas tu, shopping raya sket. Beli baju, handbag baru. So, ada sesiapa yg berani nak sahut cabaran i? Sila. Sila. Sila sms atau call i secepat mungkin kerana masa itu amat berharga.

p/s: I serious ni.

-Azreen-

No comments: