The Fans

Thursday, July 28, 2011

Perempuan Cute

[Click gambar untuk lebih jelas]

Hahaha. Tadi tiba- tiba nak check keywords. Bila tengok je, terus tergelak. Ada ke orang search word perempuan cute terus ke blog ni? Kesian orang tu tersalah tempat. Ke ada entry i pasal perempuan cute? Rasa macam tak pernah. Ha, sekarang baru la betul- betul perempuan cute.
Perempuan cute..Perempuan cute..Perempuan cute..Perempuan cute..Perempuan cute..
Padan muka =P

Pasal J20i Sony Ericsson tu, memang i ada buat entry pasal tu. I buat review pasal hp tu sebab i nak beli. So i buat la review. And sekarang memang pakai hp tu pon.

Pelamin Pengantin pula, i rasa sebab i ada join contest. I kena buat entry pasal impian perkahwinan i.

Itu je la. Dah, babai.

No comments: