The Fans

Thursday, July 21, 2011

Upah Menjahit Manik

Ada sesiapa yang berminat nak upah i jahit manik pada baju? Boleh contact i di azreenshafie@gmail.com. Yang dekat atas ni, tak siap lagi actually. Baru 1/4 kot i sempat jahit. Kalau berminat, sila lah contact i. Jangan malu- malu :):)

5 comments:

QuiNn ZhOuRa said...

dah lame dah ak follow blog ko, berani yer tak perasan hehe

kawan2 sekolah tak dapat discount ke?=P

A Z R E E N said...

Haha. Aku memang hampeh kan, boleh pulak tak perasan :P

Boleh, no hal la. mesti dapat discount. Meh la nak upah kita jahit.

~miss_eny~ said...

rajinnye menyulam manik.. last week bru blaja sulam reben, pandai la sket2.. manik i xterer lg.. leh la turun kn ilmu..

A Z R E E N said...

wah, nanti tukar2 ilmu lah macam ni. meh turun shah alam meh.

~miss_eny~ said...

owhh.. xdpt la nk trun s.alam.. manyak jauu ma..