The Fans

Tuesday, July 5, 2011

Bos, bayar sekali ke asing?

Seriously, i paling benci bila makan ramai- ramai then time nak kira tu orang tanya macam ni. Labih- lebih lagi bila kita makan dengan orang yang tak tahu malu. Sekali- sekala ok lah kalau nak belanja kan. Tapi bila setiap kali makan dengan kau, buat muka slumber je, suruh orang bayar dengan harapan partner tu akan jawab kira sekali. Tapi lain kali jawab je lah bayar asing- asing :P:P

No comments: