The Fans

Monday, July 11, 2011

Ikan talapia tempoyak bakar vs ikan patin masak tempoyak

So harini hari Isnin. Selalunya hari Isnin malas nak pergi kerja kan? Monday Blues orang kata. Tapi bukan nak cerita pasal hari ini. Nak cerita pasal weekend sebenarnya.

Walau pon orang sibuk cerita pasal Perhimpunan Bersih 2.0, i dengan happy- nya balik rumah future FIL dekat Temerloh. Sebab utama, si bf nak ambil pc dia dekat kampung. Part yang paling best nya, future MIL masak like banyaaaaaak gila tau. Ikan talapia tempoyak bakar, ikan patin masak tempoyak, sayur bayam goreng (yang ni i yang masak), ikan cencaru bakar, air asam (ini pon i yang prepare) dan makan durian banyakkkkkkkkk sangat. Sampai kenyang and penat terus tak dinner dah.

And i figure out yang Ampang- Shah Alam lebih kurang 1 jam la (50 min) bila i yang drive my style. Jadi, tak jauh sangat la. Weekend ni kena datang Ampang lagi ni. Ada orang janji nak bawak pergi Look- out Point. Eh, bukan janji. Tapi terkeluar dari mulut je :P

No comments: