The Fans

Wednesday, July 20, 2011

I'm Quit

Not Yet.

I don't know why recently, whether it's me being over sensitive or it's him being over reacted. Every time he comes in, sure there will be something (usually many things) that will make him unsatisfied. Even he complainant about the air cond, the new phone, and every lil single things. Serabut okeyyy!!

I baru je sampai, dia dah bising- bising pasal the new phone. Membebel je. Bingit tahu tak? Maybe he's getting older. Biasa lah, kita tengok orang- orang tua ni suka membebel tak tentu pasal kan. Semua nak kena jaga hati dia. Rimas lah i. And semua benda dia je yang betul, lemak sungguh la.

Itu tak termasuk lagi hal kerja yang penting. Even i dah buat semua betul pon, ada je dia nak complaint jugak. Tak tahu la macam mana nak buat dia happy lagi. Serabut sangat- sangat. Seriyes rasa macam nak berhenti sekarang jugak, tapi as i tak dapat yang baru lagi tak kan lah i nak berhenti gitu je kan? So harus lah bersabar dan bertahan setakat mana yang mampu dulu.

Oh, no wonder lah previous people semua paling lama pon 6 months je kan? Kira i ni yang paling lama tau. Almost a year dah ni.

Ya Allah ya Tuhanku, kau tabahkan lah hati hamba-Mu ini menghadapi cubaan dan rintangan ini. Kau permudahkan segala urusanku, Kau lindungilah aku daripada penyakit hati yang membawa kepada kebencian-Mu. Amin.

2 comments:

QuiNn ZhOuRa said...

tunggu 1 tahun and mula cari kerja baru=)

A Z R E E N said...

Wah!! Syura, ko baca blog aku? Kekeke. Tak tahu pulak. Tu la, nak tunggu setahun and blah.