The Fans

Friday, July 15, 2011

Bowling

Next week ada bowling, budak- budak office organize and paksa untuk join. Actually macam malas je rasa, tapi kalau orang dah organize and free pulak tu, macam tak baik lah kalau kita tak join kan? Nanti dituduhnya tak sporting pulak.

So jumpa next week je lah dekat bowling, hari Selasa malam, lepas office hour. Dekat mana? Rahsia. Lalala~ Sebenarnya tak sure dekat mana. Hahah! Nanti i tanya balik depa sume.

p/s: Malam ni lepak rumah orang. Tumpang tido ye, awak ;P






##########################################################
Update.


I dah apply cuti untuk balik kampung pada 29th July 2011. Sebab kan nak dekat puasa dah, jadi sesaje lah i apply cuti nak balik kampung tu. And tiba- tiba je macam ada jin rasuk i, terus ambil borang isi- isi dan terus bagi pada boss. Nasib baik approved. Tapi yang sedehnya annual leave tinggal 5 hari je lagi "+_+ Sebab i confirm dengan company bulan February, so i entitled 10 hari annual leave je tahun ni.

Kena saving leave ni. Nanti nak pergi Tioman lagi, nak pergi bf konvo lagi. Nasib baik t*n*ng tunda tahun depan. Kalau tak, abes lah i.

No comments: