The Fans

Tuesday, July 26, 2011

Quick Update

Tak ada apa sangat nak update recently. Last weekend pergi tengok cerita Harry Potter Part 2 and malam nya Transformer 3. Yup, i know. Sangaaaaaaaaat lambat untuk tengok Transformer. Tapi tak kesah, ramai je lagi yang tak tengok. Separuh jugak la orang dalam hall tu.

Now sibuk sikit siapkan jahitan manik untuk hari raya. Ada la i dapat sikit- sikit tempahan. Rezeki Ramadhan maybe. Alhamdulillah. Ada sesiapa yang berminat, boleh la contact i di azreenshafie@gmail.com. Menambahkan lagi rezeki i. Kalau sudi, jangan malu- malu nak contact okeyy =)

Weekend ni balik kampung sambut Ramadhan sama- sama dengan mama & papa. Yaaaayyy!! Tak sabar lah nak balik macam ni.

Tiba- tiba rasa nak makan ayam penyet je. Aish, nak dekat puasa ni macam- macam la pulak mengidamnya kan.

No comments: