The Fans

Tuesday, July 5, 2011

Dah dapat kerja baru.

Encik bf i dah dapat kerja baru. Alhamdulillah. Dia baru je start kerja semalam, 4 July 2011. Jawatan as a Customer Engineer dekat N*R Sdn Bhd. So, dia dah start training dekat HQ, di Jalan Imbi. Betul- betul depan Times Square. Kata nya training sebulan, lepas tu dia akan mula cover kawasan Temerloh, Raub, bla bla.

Jadinya, kami tak akan duduk dekat sangat lah -.- And now dia tinggal dekat Ampang. Jauh gila kot nak pergi kerja. Harap u tabah untuk teruskan kerja ye sayang? Biasa lah, mula- mula kerja memang macam tu, kena lah susah dulu. Nanti dah lama- lama mesti u akan rasa biasa je and seronok.

So, kami akan have fun and enjoy the time sementara tinggal tak berapa jauh ni. Ampang- Shah Alam tak ada lah nak jauh sangat kan? :)

2 comments:

~miss_eny~ said...

jelesnyee.. org 2 makin dekat.. aku ni jauuu..

A Z R E E N said...

hehe. tak pe la eny, rezeki kan ada kat mana2 je. tapi ni kejap je dekat. lepas ni jauh semula :(