The Fans

Monday, May 14, 2012

Wedding Progress: Kain Family Si Dia

Sabtu lepas keluar dengan En. Tunang. Dah settle membeli kain untuk family dia (family i belum lagi), pergi makan Nasi Arab dekat Saba' Cyberjaya, pergi IOI nak tengok wayang tapi tak jadi sebab tak cukup masa. Makan Tutti Frutti, Ice cream, macam2 lah. Happy dapat luangkan masa berquality bersama.

Sanggup si dia amek leave untuk keluar dengan i. Hikhik (Gelak gatai). Pastu semua benda yang dibuat, semua dia nak amek gambar and upload dengan Instagram. Sebab i ni masih pakai hp biasa2 and bukan android segala, jadi kita low profile sahaja. Sila lah pergi tengok fb si dia (kalau kenal) semua gambar pon ada, sabar je lah. Gambar untuk tema family pon siap upolad jugak. Langsung tak surprise. Anddd yang paling best, i pon dapat jugak sepasang kain yang sama dengan mereka.

Hadiah birthday si dia juga dah bagi semalam. I belikan dia Portable DVD player so that boleh pasang dalam kereta nanti. Gambar nehi untuk entry ni since semua dalam hp dia sahaja. Sila ke fb si dia.

Motip entry ni? Tak ada. Sesaja rasa nak menulis secara tiba- tiba. Ok, kalau boring padan muka. Hahah. Dahh, kbai.

2 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

xboring pun dear..rina sukaaa baca ur stories hehe..maybe sbab knal kot pastu ur writing cam best nk bace ;p

A Z R E E N said...

Eh eh eh. Rina comment lah. Hahah. Terharu. Thanks Rina, sudi baca blog picisan kte :)