The Fans

Thursday, May 10, 2012

Wedding Progress: Bunga Telur

Actually untuk majlis kahwin nanti, i memang nak sangat cut cost kalau boleh untuk semua benda. Caranya? Cari sponsor lah kan. Hahah. Tapi, memandangkan i ni bukan lah artis so mana ada orang yang sudi nak sponsor i  kan. So, cara yang mudah ialah DIY. Lagi pon, majlis i masih agak lambat lagi, so sempat sangat lah if i nak gigih berusaha DIY kan.

Salah satu nya ialah bunga telur. Tapi i plan untuk majlis i nanti, i tak nak buat bunga telur banyak2 pon. Just syarat je nak letakkan/ jadikan bunga pahar letak dekat tepi pelamin. So hanya orang yang bertuah akan dapat bunga telur DIY i ni. Tapi kan, hareeemmm satu pon tak start pon lagi. Haha. Bila ntah nak mula buat, kena buat sikit2 sebab nanti mesti muak nak muntah asyek hadap benda sama je.

So my inspiration is from my friend, who own Flobees. Pemilik Flobees adalah si kembar comel, Melor & Melati. 





Tengok, comel kan antara bunga telur pom- pom yang dua beradik ni dah buat. And ada macam- macam lagi yang mereka sediakan selain bunga telur pom- pom. Mereka juga ada khidmat bunga untuk convocation, gift bag dan macam- macam lagi.


And harga juga sangat berpatutan. So, apa tunggu lagi kalau korang busy tak ada masa nak DIY, senang je. Just tempah je dengan Flobees. Apa tunggu lagi? Mari serbu Flobees and tengok apa yang mereka tawarkan untuk anda.

2 comments:

melor md hodari said...

Hehe..thanks reen..kipidap..jom ramai2 serbu Flobees jom...
https://www.facebook.com/FloBees?ref=tn_tnmn

A Z R E E N said...

All the best to you too melor :)