The Fans

Thursday, May 17, 2012

Esok boleh raya.

Now dah 5.30pm. Lagi setengah jam lagi nak balik dah. Harini i puasa, puasa ganti yang terakhir. Esok boleh raya. Boooooo, lambat gila ganti puasa. Haha.

Lepas ni pergi ambil adik dekat KTM sebab tadi dia pergi head quarter office dia, Slb dekat KLCC. Kak dia ni dah siap2 pesan popcorn Garret suruh dia belikan (dan belanja). Then maybe pergi cari makanan apa2 nak alas perut untuk berbuka nanti.
Sebab nya lepas berbuka nak pergi OU, adik nak beli winter coat sebelum dia pergi school dia next week. Padahal semalam dah penat saket kaki tawaf sunway pyramid. Lepastu, esok half day je. Lepas lunch terus balik Paka. Yaaayy, tak sabar betul nak balik ni. Macam kena singgah temerloh nak jumpa en. tunang nak ambil few things dengan dia. Tapi takut macam tak sempat, sebab i takut nak drive malam2 lalu highway LPT tu. Gelap bukan main lagi.

So, esok tengok lah macam mana gaya nya. Harap2 esok semua berjalan lancar, Aminn.


No comments: