The Fans

Monday, May 7, 2012

Will you marry me

Rasa- rasa kan, pada pandangan korang melamar tu penting tak? Macam dia officially lamar kita untuk jadi teman dia for the rest of his life. For me, i think melamar tu penting. Even kita dah memang tahu arah tuju kita, and dah planning nak tunang, kahwin, dapat anak & grow old together.

Still melamar tu penting sebab menunjukkan yang si lelaki betul- betul serious untuk jadikan si perempuan teman hidup. Tak perlulah nak bawak naik cruise or fancy dinner and all. Tapi kalau mampu apa salah nya :P Cukup sekadar lamaran "Will you Marry Me", tapi secara romantic.

And romantic is subjective. Terpulang kepada diri sendiri & masing- masing untuk figure out what she like. Kalau dah lama bercinta/ berkawan, sure tahu apa yang si perempuan suka & tak suka. Contohnya, bawa kek dan di atas nya ada tulisan Will you marry me or apa- apa sahaja yang membawa maksud yang sama. Atau selitkan kad comel bertulis Kahwin dengan Saya? secara rahsia dalam purse/ bag make up dia.

Yang penting kreatif dan akan menjadi kenangan yang paling indah untuk kita berdua :)

No comments: