The Fans

Monday, May 7, 2012

Ting Tong

Hahah. Dua entry sebelum ni rasa macam dah pernah post 1,2 tahun yang lepas. Tapi macam mana ntah boleh duduk dalam draft. Pastu tekan publish. Lalala. Abaikan je lah. Ntah pape. Itu je. Kbai.

Ok, sedeh sebab semalam sepatutnya keluar dengan en. tunang jalan2 plus nak bagi dia hadiah birthday. Tapi si dia kena kerja pulak. Pastu saket kaki sebab terseliuh. Tak pelah, tak payah nak cengeng sangat even sebenarnya hati panasssss je. Dah la siap save perut tak nak lunch sebab konon2 nak luch nasi arab sama2. Last sekali tak jadi, makan je la apa2 yang ada dalam peti tu. Tak pe, sabar tu separuh daripada iman. Tak payah nak sedeh2 sangat la.

No comments: