The Fans

Saturday, May 5, 2012

Review:Myeg

First time i nak renew road tax & insurance selepas setahun umur baby P. Excited, tapi at the same time sedeh sebab bakal habis RM1k ++. Dah lumrah, nak buat macam mana. Redha je lah. So sebab i tak tahu sangat nak buat camne and tak ada banyak masa, ada kawan i yang suggest kan guna myeg services. Anddddd sangat lah senang nak buat. Just login, isi borang then orang tu akan call you untuk tolong u isikan borang if u tak reti. Then, dia tolong kirakan semua, kita just transfer duit and esoknya road tax u dah sampai depan muka pintu. Seriously senang. And customer service dia pon ok, layan je i yang tak tahu apa2 ni. All and all, guna la myeg ni. Tak payah susah2, semua di hujung jari you. 

Selamat menggunakan myeg you olls.

No comments: