The Fans

Tuesday, February 1, 2011

I ada masalah, siapa sudi bantu?

I tak tahu kenapa, bila i click dekat icon tools dekat side bar i, keluar gambar macam ni.

Time ni i tengah edit- edit nak letak button share/ like FB dekat blog. Button tu jadi, tapi keluar masalah ni pula. Kemudian i remove button tu, still lagi sama masalah nye.

So, ada sesiapa yang tahu apa masalah dia? And ada sesiapa yang boleh solve kan problem i ni? Tolonggggggggggggg! I need help!

No comments: