The Fans

Sunday, February 13, 2011

A bless weekend with girlfriends

Life currently being so life-less. One time i'm being super happy with my girlfriends, the other time i'm being very quiet in my bed +_+ I don't feel like me anymore. And the highlight is, i've gained weight. A lot like 10 kgs. Omaigad. Benci kan? And the jerawat(s) tumbuh like tomorrow never come. Double benci.
######################################################
On Thursday, Zamzarina from YTD came and tumpang my place for her interview. On Friday, we (Me, Zam, Ejat & Zareen) went to Sepang for go-cart. Kat sana, every Friday night is a ladies night. So ladies akan dapat percuma 10 mins. Kalau bawak laju boleh lah dapat like 8-10 laps la kot. Like we did haritu. Tak tahu lah kalau orang lain akan dapat lebih :) Then we balik tu Shah Alam & dinner. Before balik rumah, we went to MSU (Ejat & Zareen are medical students there). Motip cuma nak camwhore sahaja. We sampai MSU pon dah almost 12. Then 12.15 macam tu pak guard halau secara halus dengan turn- off the lights, tapi tak mematahkan semangat kami still buat muka tak malu duk bergambar dekat depan signature MSU :P

Esok nya (Sabtu) again kami keluar berempat. Actually Ejat & Zareen ada bowling tournament. It's their collage's activites actually. So Zam & I tagged along, being so boring at home. It was at Plaza Alam Sentral. Before pergi main bowling, makan Ayam Penyet dulu to fulfill my craving. No wonder i gained a lot of weight kan? :P After that, Aleep, a friend of Zareen & Ejat belanja-ed us at Dominos. Hehe. Buat muka tak malu je, tak kenal tiba- tiba join orang nak belanja. Tengah makan tu boleh pulak terserempak dengan Erin, also a friend from YTD.

Before balik rumah singgah beli tiket Zam nak balik Terengganu. Otw nak balik terserempak orang jual durian so beli 3 biji durian mahal gila which cost us RM32. Tapi beli jugak sebab masing- masing craving. Balik makan durian & Zam buatkan bubur pulut durian super sedappp.

Harini pulak (Ahad) after hantar Zam dekat bus stand pukul 9.30 am, Ejat & I pergi cari breakfas (karipap). Pergi car wash hantar kereta, balik rumah sambung tido semula sedar- sedar dah pukul 12.30 +_+

A bless weekend with girlfriendsss :)

No comments: