The Fans

Tuesday, February 8, 2011

GA yang seterusnya: Fara First GA

So harini i saje lagi nak join GA. Haha. Gila rajin nak join GA lately ni. So GA ni Cik Fara yang buat ye. Tajuk contest ni Mari Bergambar Bersama Peace. Ok,tajuk ni i reka sendiri :P

Macam biasa, mula- mula kita haruslah tempek syarat- syarat nye kan? So here it goes.
1)haruslah menjadi follower blog ini....
2)copy banner diatas & letak di sidebar berserta link contest ni
3)ok...pic yang ingin dipertaruhkan haruslah mempunyai simbol "peace"...contoh sila lihat banner ea ;))
4)pic yang dipilih akan dinilai berdasarkan korang punya kreatif... edit segala bagai dibenarkan. selepas tu,sila tinggal komen disini beserta link ke blog anda
5)tarikh tutup pada 13/02/2011..tarikh ni dipilih sebab tarikh cik blog start couple dengan encik munchet...hehehe
6)peserta harus tag 5 orang kawan untuk join contest ni
7)hanya 1 pemenang akan dipilih... tetapi jika mendapat sambutan, cik blog berbesar hati memberi hadiah kepada 2 pemenang
So gambar yang i nak pertaruhkan ialah gambar ini.

Gambar pon curi dari blog si bf. Siap ada watermark lagi kau. Ye lah, i dah lama tak ada hp canggih yang ada camera atau pon camera yang betul- betul. Dua- dua dah kena sebat dengan peragut bahalol. Sejak dari tu, tak beli lagi :(

Meh i nak story pasal gambar ni. Gambar ni time i dengan si bf pergi jalan- jalan kan. Then nak tunggu Zyro habis kerja, kami pon lepak- lepak lah kat depan KLCC tu sambil bergambar bagai seperti biasa. Part yang paling best time ni bila kami terjumpa dengan seorang bro ni yang i rasa dia sebenarnya mabuk :P

And i nak tagged semua yang baca ni boleh? Hehe. Sila lah ramai- ramai join GA ni.

No comments: