The Fans

Friday, February 25, 2011

Cerita Superstar sudah 2-2-2


Wow. Cantik betul lah. Cerita superstar harini dah berumur 2-2-2 :) Tak sangka lah. Padahal time mula- mula buat saje je macam nak tulis diari lah kan.

Sampai sekarang pon i asyek malas je nak drop comment kat blog orang. Usually i ni silent reader type. Tapi dekat dalam blog list i tu, kalau depa update confirm i akan baca lah. Tapi jarang sangat i comment.

Maybe sebab tu lah blog i pon sama. Dah la followers baru 23 orang je +_+

Mula- mula url blog ni adalah http://azreenshafie.blogspot.com. Then atas sebab tertentu, i tukar ke http://ceritasuperstar.blogspot.com/

Macam- macam kenangan pasal blog ni tau. Tak termasuk anon yang sibuk duk kutuk i. Tak faham betul. Blog tak famous pon ada anon nak kecoh- kecoh. I rasa si anon tu sebenarnya orang yang jeles dengan i, and i kenal dia. Tapi i malas nak amek port so buat bodoh je lah.

Yang penting, i happy dapat ber-blog!