The Fans

Thursday, February 10, 2011

Of being batuk & selsema

Currently not feeling very well. Been coughing & flu. Start since last week lagi, after i balik ber- Burger King dengan family. Maybe because of the Coke.

Batuk teruk dengan kahak hijau euuww. Penat batuk. Nak bernafas pon tak selesa. Beli dequadin dengan harapan akan cepat sembuh. Tapi rasa macam makan gula- gula gummy worms pon ada +_+

And the best part is bila si bf mengadu dia pon tak sihat batuk- batuk juga. Siap demam lagi pagi ni. Aish, susah betul bila dah chemistry bonding ni kuat sangat kan? '-_- Semua benda pon nak sama. Demam pon nak sama- sama. Sabar je lah.

Get well soon my dear.

No comments: