The Fans

Friday, February 18, 2011

A new assistant

Adoi, lah. Serabut gila i. This week ada budak baru masuk, he is an assistant to me. Tapi kan, time interview dia dulu i macam tak berapa berkenan sangat dengan dia actually. Tapi my boss, Mr. M insist jugak nak dia. So i redha je lah.

Tapi masalah nya, he is kind of menyusahkan i lagi adalah instead of assisting me +_+ Sedeh betul i. His English, sorry to say is very poor. Bukan lah i nak kutuk dia or whatever, cuma nak luahkan. I tau dia still boleh belajar kan?

Ok, sabar. Mungkin he is still new kan? Banyak benda i nak kena ajar dia ni. Stress +_+

No comments: