The Fans

Monday, May 3, 2010

My first day at internship.

Hari first intern. Meh i nak cerita. Mula- mula i sampai and terus tanya pak guard tu kat mana nak lapor diri. Bila naik je atas tu, staff situ cakap yg sv i cuti seminggu and suruh i balik. Apakah? Ada ke patut? Teruk betul. Dah la i datang bukan dekat. Then i lepak kejap and ada la senior staff yang datang and brief sikit- sikit pasal distribution point, transmission, bla bla. Then tinggalkan i and Pok Ju duduk kebosanan di situ. Dah la tempat tu tak macam office pon. Harap je bangunan besar. Meja ber- partition pon tak ada, inikan pula pc sebiji sorang. Terpaksa la i kebosanan. Nasib baik i bawa juga novel sebuah. Then lepak lebih kurang, Pok Ju ajak i balik. Pukul 11 am i dah ada kat rumah. Aish. Cepat la sv balik, harap- harap tak mati kebosanan la i.

No comments: