The Fans

Sunday, May 16, 2010

Collapse.

Well, today was my first day in transmission unit. Ok, sumpah bosan. Masuk je lapor diri, dah kena tembak dengan boss besar +_+ what the fan fin fon. Sabar je la. Tak boleh jwb plak tu. Kalau boleh tak pe la jugak. Then dapat meja yang best dalam office, ada tv, ada internet untuk menghilangkan bosan :P Cuma part tak best bila boss suka sangat masuk dalam office and tanya "Haaa, tadi belajar apa. Cuba terang sikit" (-.-') Sungguh annoying kan?

Lepas tu, bila dah habis tengok Piala Thomas yang China menang tu, i pon gerak la balik rumah. Tiba- tiba hujan turun dengan suuuuper lebat. Habis basah baju i semua, dah la pakai seluar putih. Memang seksi habis. Sampai rumah dah pukul 6.30 and terus mandi. Pukul 8 pm nanti kena mengajar tution pula. I dah rasa nak collapse ni. Penat sangat.

zzzzz

No comments: