The Fans

Wednesday, May 5, 2010

Hebat kah i harini?

I rasa diri i hebat sangat harini sbb i berjaya men-avoid-kan diri i dari buat benda yang selalu buat setiap hari. So, hari ini berjaya satu hari. Tahniah Azreen. Anda mmg hebat. Anda lah juara. *Terpengaruh dengan iklan generasi hebat brands AF* Esok kena cuba lagi untuk tengok hasilnya. Baru sehari. I nak kalau boleh biar lah seminggu. Nanti bila dah seminggu, jadi dua minggu, tiga minggu, sebulan, dan seterusnya. Sebenarnya i tak percaya pon yang i boleh buat. Tapi tu la, berjaya juga walaupun sehari kan. And dia buat macam biasa je. Tak ada respond pon. So i fikir apa yang i tengah buat ni betul la kot.

Sebelum keadaan menjadi bertambah parah, sesak dan menyakitkan, baiklah i undur diri. Sebab i rasa ini yang terbaik. I tak nak benda yang sama berlaku pada i dua kali. Cukup la sekali terasa sakit yang amat. I tak sanggup untuk tempuhinya buat kali kedua.

Sedangkan, sakit yang dulu tu pon masih lagi i terasa kadang- kala datang menjenguk hati i. Aish. Jadi, perlahan- lahan i akan cuba. Kalau i buat secara mendadak, nanti terkejut pula urat saraf otak i semua kan. So, step by step. I yakin i boleh. Ni baru beginning, so yakin sangat yang i mampu. Cuma perlu sibukkan diri dengan benda lain dan jangan fikir sangat pasal ini, pasti boleh.

1 comment:

~ AiNt0 ~ said...

cahiyok reen...
u can do it syg ^__^