The Fans

Saturday, May 22, 2010

Tiada motif pembunuhan.

Ha, nah gambar i kat tempat intern. Tengah bosan tahap dewa dewi and mengantuk sangat. Sukati i la nak letak gambar cmne pon kan, ini belog i yg punya. Lalala. Sila take note i kena pakai baju lab tu tiap- tiap hari ok. Tak vogue langsung.

And ini adalah card yang perlu i pakai sepanjang masa. Malu i ok. Dah la tulis pelatih je. Aish. Pakai je la, awak tu intern je ok. *Tak sedar diri*

P/s: Entry ini memang tak ada motif. Saje je nak show- off gambar.

No comments: