The Fans

Thursday, January 6, 2011

How i Celebrate New Year 2011

So now i nak sambung previous entry. Macam biasa, En. Bf akan datang KL and this time kita janji nak jumpa dekat monorail Imbi. Then pergi Low Yatt sebab bf ada benda nak survey dekat situ. Seterusnya ke Mid Valley untuk makan Domino's sebab ada orang mengidam :P Time dekat Mid Valley tu sumpah rasa serabut gila. Yela, time tu 2 hari terakhir untuk Year End Sale (YES). Haruslah berpusu- pusu manusia datang dari seluruh Malaysia. LOL. Niat nak cari tops 2,3 helai langsung dikuburkan sebab manusia jammed-pack kat dalam tu!! Tapi yang bestnye, i akhirnya berjaya buat pedicure dekat La Mode lagi u olls. Seronok gila. Lalala~ Ajak En. Bf buat sama, dia tak nak. So tunggu i je lah kan syg? Sampai mengantuk- ngantuk dia.

Ok, cuppies yang comel ni pon nak camwhore :))
Tongue :P
Haruslah ada gambar i yang rasa macam comel je. Hikhik.

Me heart him. *Melting*


Then kami ke Genting, walaupon tahu mesti ramai gila orang. Dengan i pakai dress, tak bawak jacket. Nasib baik En. Bf bawak & bagi i pakai. Kesian dia, sejuk je. Hehe. Thanks darling!! Sempat la tengok bunga api yang cantik kat sana, sebab ada NY celebration kan. Cantik gila. Tapi kami tengok je sebab x mampu nak ambil gambar :(

Ni dekat Genting. Kalau nak tau, benda yang ada lampu- lampu liplap warna hijau tu, dibuat guna recycle botol air mineral ok. Sangat cool.

After 12 hours, cuppies ni dah hancur tunggang langgang:(

Esok nya ke Bukit Bintang sebab nak cari barang yang mana dekat BB je ada. Balik rumah, mandi terus tido sebab letih. Tapi i had so much fun with you dear bf. Thank you for everything, Ammar sayang. ILY and will always do. Insya Allah.

No comments: