The Fans

Wednesday, January 19, 2011

Tak baik tau buat macam tu kat public, lagi- lagi dekat kedai makan ramai orang.

I sebenarnya baru je balik from lunch dekat kedai belakang office i ni. Today i'm having mee goreng basah as my lunch. Sedap. Alhamdulillah :)

So nak di jadikan cerita, belakang table i & Zaliza duduk, ada la a group of lelaki. Ada la dalam 5, 6 orang kot. Mereka ni ada berbagai bangsa lah kan. 1 Malaysia lah katakan. So i ok je lah, bila mereka semua datang & lepak kat table belakang i.

Tapi apa yg tak ok nye, mereka semua sangatlah annoying ok. Dah la lepak situ buat bising tak tentu pasal borak kuat- kuat pasang lagu dekat hp yang entah apa- apa je.
*Lagu yang bunyi dia tak sedap sebab yang jenis record tu apa ntah* Yang tu i boleh la tahan lagi.

Yang i tak boleh tahan tu bila one of them pasang azan, then ada sekor mamat ni, cha ya nun alif boleh menganjing azan tu. wtf. Geram betul i. Helo, hormat lah sikit. Teruk betul lah. Then dia boleh jerit jerit mencarut sebut bab* dekat situ kuat- kuat. Siap order ngn akak kedai tu, "
Akak, bah kut teh satu!" Ini kedai melayu Islam kot. Apa hal kau buat macam tu?

I rasa itu sangat annoying ok. Time tu jugak i rasa nak lempang je mamat tu. Nasib baik i sabar. Nasib baik kenyang jugak makan. Next time, please la hormat orang lain. Hormat sikit je ok? I bukan nak racist, tapi please la behave sikit. +_+


I sedeh tengok orang macam tu.

No comments: