The Fans

Wednesday, January 12, 2011

Hari yang f*ck-up!!

Aish. Memang harini hari yang menyakitkan hati i betul lah. Dah la harini i bangun pagi je, i marah- marah dengan si dia.

Then sampai office pulak, tali handbag putus :( Bila i on pc je, punya lah lama baru nak boleh loading. Ada lah dalam 5 min lebih kot. Bila dah dapat start, internet connection pulak tak dapat. Tak dapat nak masuk server company, tak dapat nak check email :(

Now i sakit hati, bila i cakap dengan boss i pasal collection of goods. Then dia dengan membuatkan i peningnya explain dekat i pasal collection of payment. I dah confius, so i ikut je lah cakap dia and explain pada supplier. Then supplier tak faham apa i cakap, i refer pada boss. Dia marah i, cakap kenapa pula i nak explain pasal collection of payment. wtf. Dia yang salah faham, bila i cakap collection of goods, dia tak nak dengar. Now dah buang masa, nak marah i cakap i confius. Pada hal dia yang b*ngon*. Dasar kel*ng!!

Sakit hati betul.

p/s: Kalau u all tak faham apa yang i merepek ni, abaikan je. Just nak luahkan kemarahan hati je.

No comments: