The Fans

Tuesday, January 4, 2011

Off cupcakes, dating & meeting the principal.

(i)
Ok, now i sebenarnya bosan gila dekat office. Boss i pergi meeting and tinggalkan kerja yang before lunch hour lagi i dah siap +_+ Tapi kan, tadi boss i pesan yang maybe esok/ lusa akan kena ikut dia jumpa our principal. Wahhhh. Nervous gila bila fikir. Nanti i nak kena buat muka macam mana, nak kena berlakon matured ke, nak kena cakap apa. Adehh. Serious tak tercapai dek akal i. Sangatlah tak tarbayang fikiran i.
(ii)
Last week, on 1.1.11 & 2.1.11, i spend masa dengan my bf lah. Sukeeee sangat. Sebenarnya nak lepak siang je, tiba- tiba time nak balik tak jadi balik (sebab mcm tak puas je lagi jalan- jalan) terus sambung lepak sampai esok pagi. Eh, petang jugak sebenarnya. Thanks darling for the sweet moments & time you shared with me. I nak update pasal cerita tu, tapi sebab i ni sengkek tak ada camera, terpaksa lah tunggu gambar dari En. Bf. So tunggu nanti je lah.
(iii)
Btw, benda ni telah membuatkan En. Bf terharu.
Ammar, you are my only exception.
Hehe. Tak sangka pulak dia suka and sampai terharu dengan surprise i. I saje je tiba- tiba rasa nak order bila tengok kat sini. And seharian jugak lah, fikir nak design macam mana. I cuma bagi idea, selebihnya Sue yang applykan. Thank Sue. We both love your cuppies very much. And harga dia pon murah and affordable yet sangat sedap and cute. Time kami jalan- jalan dua hari tu semua orang like pandang- pandang cake yg En. Bf pegang and tanya- tanya itu cake ke mainan. Comelll.

No comments: