The Fans

Monday, January 24, 2011

What should i do?

Dah lama i tak balik kampung jumpa mama tersayang. Last sekali i balik kg was during the Deepavali. Next week ni ada cuti CNY, 3 & 4 February. So i bersemangat gila cita- cita tinggi nak balik kg kan. Sekali bila i cakap dengan mama, dia pula kena kursus *i lupa dekat mana* start 2-6 February. So i sangat sedeh. Malas nak balik la, mama bukan ada pon kat rumah.

Tapi housemate semua balik rumah.
  1. Ejat: Holiday dengan family dekat Langkawi
  2. K.Zila: Balik Penang & jalan- jalan ke Terengganu dengan family.
  3. K.Fiza: Balik Klang.
  4. Min: Balik Kajang
  5. I: Tinggal sorang- sorang dekat rumah :(
Ada siapa- siapa nak ajak i pergi mana- mana?

No comments: