The Fans

Monday, January 10, 2011

Facebook akan ditutup pada tengah bulan Mac?

Ok, ini i tak tahu betul ke salah. Sebab macam tak logik pon ye kan? Dia dah untung berjuta- juta dollar, pastu nak tutup ke? Macam tipu je kan?

Ok, berdasarkan berita tu, Facebook akan ditutup selepas 15th March 2011. Katanya lagi, Facebook telah menjadi sesuatu yang sukar untuk dikawal lagi. Jadi, semua pengguna facebook diminta agar menyimpan/save gambar- gambar di dalam web itu jika tak nak kehilangan gambar- gambar lah.

Betul ke tak berita ni, i pon tak pasti. Kita tunggu lah sampai tarikh yang dikatakan. Ok?

2 comments:

Sophea Adrianna said...

that's a hoax la babe! Dah lame la jugak this false rumour spread! :)

A Z R E E N said...

Haha. I dah agak dah. Macam tipu je kan. Kenapa i je baru tahu ni? Itu pon tengok org share dekat fb 2,3 days ago +_+