The Fans

Friday, October 15, 2010

Terima kasih Tuhan untuk segala rezeki ini.

Alhamdulillah. Semua dah selasai setakat ni. Macam tak percaya i dah konvo kan. Macam banyak sangat halangan, dugaan dan cabaran. Tapi berjaya juga harungi semua tu. Bangga dengan diri sendiri.

Kerja pon dah dapat, as a project engineer. Company kecil je, tapi ok la nak gain experinces dulu kan. Gaji pon ok la, so skng tengah aim nak beli kereta :P

Gambar convo tak dapat lagi. Buat masa sekarang ni tengok kat fb je la dulu ok. Nanti i dah ambil from Zyro, i akan upload gambar tu.

I bersyukur juga, sebab i sentiasa di kelilingi oleh orang- orang yang sentiasa sayang dan support i even apa jua keadaan i. Terima kasih sebab sentiasa ada dengan i untuk pinjamkan bahu. Especially family and friends yang rapat. You know who you are.

Kakak hadiahkan Degree ni untuk mama yang banyak berkorban demi kakak selama ni. Love you always mama.


No comments: