The Fans

Monday, October 18, 2010

Ahh, banyak nya angan- angan (impian)

Kerja baru tak sampai sebulan, tapi dalam hati/ otak/ minda dah banyak gila berangan nak beli macam- macam. Haish. Memang kalau dah nama nya Azreen kan. Shopping je pandai. So sekarang kena pandai manage duit sendiri since dah start kerja ni. Nak kena ada je duit tu sampai akhir bulan. Maknanya apa? Kena la berjimat, saving jangan nak membazir beli itu ini shopping je tau kan.

Nak kena start saving jugak sebab nanti lagi 2 tahun nak kahwin kan? Lalala. So kena la buat semua tu dari sekarang. Tapi kalau cakap je tak guna jugak kan? Kita tengok la apa jadi bila dapat gaji akhir bulan nanti. Jeng jeng jeng..

p/s: Nak beli kereta apa ni ye? Pening la fikir.

No comments: