The Fans

Thursday, October 7, 2010

Tengok wayang dan kerja.

Semalam hari ke-tiga i bekerja and harini hari ke-empat :P

Selasa after balik kerja, i pergi Giant dengan Ejat sebab nak baiki balik kunci duplicate rumah. Orang tu buat tak boleh pakai maaa. Then after tu, ingat nak p makan then terus balik. Tiba- tiba Nizam, kawan Ejat call ajak pergi tengok wayang. After makan kat Seksyen 9, i, Ejat, Nizam and Afzareen heading to Bukit Raja tengok wayang kat sana.

Pastu lepak minum jap then balik rumah cuci muka terus tido tak mandi :P Bayang lah, balik kerja tak mandi tukar pakai jeans je terus keluar. Sampai dah pukul 2 am memang penat lah. Tapi paling best tak payah keluar satu sen pon semua orang belanja. Lalala. Wayang, minum, makan semua la.

Semalam mengantuk gila kat office and boss i dah gila. Mentang- mentang baru balik from meeting terus buat i pening. Nak kejar due date la apa la sampai i pening. Balik rumah pon pukul 6.30pm baru keluar office. Sampai je rumah lepas mandi, solat suma terus bum tidur!!

Zzzzzzzz. Nak sambung buat kerja kat office. Good day semua!!

No comments: