The Fans

Thursday, October 7, 2010

Sorry for being sombong

For me la, fb is only for my friends and people i know and love and some peolpe yang i rasa i nak add. So, if u add me dengan nama or profile picture yang macam i rasa i tak kenal, i'm soooo sorry if i x approve. And one more, if u add me, and i don't like u, jgn harap i nak approve u even u tanya dengan i, "Eh Reen, asal u x approve i kat fb? Dah lama tau i add you". Tak payah tanya la lain kali. Faham- faham sendiri boleh? Tapi if i tak perasan, sori la yang teramat sangat. I bukan sombong, cuma itu hak i kan? Plus fb ni terlalu bahaya untuk terlampau being public. So i keep low. Hehe.

No comments: