The Fans

Tuesday, October 19, 2010

Tido bawah meja.

Ok, semalam i balik from office pukul 8pm.

Harini langsung tak tahu nak buat apa kat office. Ish3. Semalam balik lambat sebab boss i suruh i siapkan fail dia nak bawa pergi meeting harini. Kadang- kadang i terfikir, kerja engineer memang buat fail je ke? Aish. Then harini boss i ada dua meeting. Satu pagi and satu petang. So confirm dia tak masuk office dah. And satu kerja pon tak tinggal pada i. Memang la bosan kan.

Si Zaliza and Kak Liza yang dekat department sebelah- sebelah ni pon keluar pergi ambik barang dengan client. So bosan la i harini sbb dekat depan ni semua tak ada. Department belakang je ada orang, tapi jauh kot.

Lagi 3 jam nak balik. I dah rasa mengantuk sangat ni. Boleh tak i nak tido je bawah meja ni?

No comments: