The Fans

Monday, June 27, 2011

Vip Ticket Showdown 2011

Ok, now untuk top 4 punya live show pulak. En. bf , setelah dipujuk dan i telah berjaya mempengaruhi beliau, akhirnya berhasil dapat VIP ticket untuk show kali ni. Kalau jadi i, mesti gembira kan? Actually last week punya tix pon i dapat, tapi bukan VIP punya lah. I dapat reserve sahaja. Jadi, i malas nak pergi dah bagi pada kawan i, Fairoza untuk claim tix tu :)

Now this week punya i macam tak sabar lah nak tengok kan? Tapi kenapa i rasa macam mostly yang pergi tu remaja yang masih bersekolah? Lalalalala~~ Kenapa i ni macam golongan minority je? Ada siapa- siapa lagi yang layan showdown tak? Eip, ko tengok tak showdown?

Tak rugi tau tengok showdown ni. Best gila kot tengok crew menari. Now top four crew yang tinggal:
1) Elecoldxhot (ECX)
2) HMC Phlow (HMC)
3) Bounce Stepperz (BOS)
4) Rokusteps (RKS)

Jom tengok ramai- ramai Showdown 2011, 8tv, Wednesdays, 9.30pm.

2 comments:

.idah. said...

i p0n minat diz sh0w , every week c0nfirm ik0t . xsempat tgk , tgk kt t0nton.com.my . teringin je nk tgk live , uma p0m mmg kt sblh i-city je p0n . tp ... cm mls nk beratur amik tiket .

A Z R E E N said...

alamak, dah final dah pon semalam kan. best kot. rugi tau u x pergi, padahal rmh dekat je.