The Fans

Tuesday, June 7, 2011

8TV Showdown 2011 (8 June 2011)

Nampak tak kat atas tu? (Click untuk gambar besar) Yang dalam kotak tu. Nama i ok! :):):) OMG, tak sangka i boleh dapat menang ticket VIP untuk tengok showdown ni.

Soalan dia, siapa pemenang Best Performance last week? And tiga penghantar email yang paling cepat dengan jawapan yang tepat akan dapat a pair of ticket to showdown. And the answer is Elecoldxhot.

I saje- saje je hantar jawapan and rupanya pantas juga i ye!! Still thinking nak ajak siapa ye? See you there! :P

No comments: