The Fans

Monday, June 27, 2011

Deactivated

Now dengan rasminya facebook, youtube, dan apa- apa yang sewaktu dengan nya telah selamat di-blocked oleh IT Department office i. I yang konon- konon hebat ni dah try macam- macam cara juga untuk un-blocked/ hacked, namun masih tak berjaya juga :(:(

Yang lagi best pada hari ini, i langsung tak boleh nak bukak website untuk unblocked tu. Kesian i. Dah la semua networking website pon tak boleh. Apa lah. Jadi, i akan hilang connection dengan kawan- kawan la. No more shopping via fb. Sedih tau tak?

And lagi sedih sebab i tak ada internet connection dekat rumah. Jadi, dekat office, i cuma boleh berblog je lah. Hukhuk. Jarang- jarang cuma boleh ber-fb kalau dapat wifi kat mana- mana.

Ala, fb je pon kan? Apa ada hal? "-_-

No comments: