The Fans

Monday, June 13, 2011

Showdown 2011 Top 7 (Pictures)

Remember i told you i won a pair of tickets to watch Showdown 2011 Top 7 at I-city Shah Alam, on the 8th June 2011? So here are the pictures of the night.

I dengan baik hatinya :P bawak roomate i, Ejat untuk teman i pergi tengok showdown since kami dua- dua agak gilakan showdown ni lah!

Sampai sana lebihg kurang pukul 8.30 pm, park kereta and terus ke khemah showdown untuk collect VIP ticket.

Tempat duduk VIP adalah dekat belakang sekali, tapi lebih tinggi. Sebelah dengan tempat judges. Juri undangan malam tu adalah Noh Hujan.

First time i pergi concert atau apa- apa yang sewaktu dengan nya lah. Jakun sungguh "-_- Baru lah tau, macam ni rupanya orang buat live show.





Show malam tu awesome sangat sebab dapat tengok secara live. And paling best, sebab tak payah nak sesak- sesak dengan orang ramai. Tapi kami berdua over excited sampai lupa nak usung dslr tu datang tengok showdown sama- sama '-_- Pathetic sungguh! So semua gambar dari camera hp i je la. Nasib ada hp :)

Nampak tak Naqib 8tv Quickie tu? Yang pakai baju hijau tu. Dia dengan Zher sangat lah kecik cenonet je mereka berdua. Tengok kat tv nampak kecik, in real lagi lah kecik rupa- rupanya.

Adik- adik Leeleesm pon ada. Rasa nya depa ni sempat masuk sampai Meltdown kot, i pon lupa. Semangat je sorak- sorak semua. Mereka duduk betul- betul sebelah i.

And last sekali, gambar dengan Maple Loo. Sumpah cantik dia ni, segan je nak ambil gambar mula- mula. Oh ye, tema malam tu adalah Rock!

2 comments:

Ain Lan said...

leeleesm just smpai meltdown je.. tpi diaorg x berdiam diri lepas kalah tu..diaorg bangkit then skrang diaorg masuk my school rocks..diaorang wakil sekolah kitaorg..and diaorg jdi juara tau..hehe.. then akhir tahun nnti diaorg akan ke hong kong disney..sebagai hadiah dlm prtandingan tu.. :)

A Z R E E N said...

wah, bagus la macam tu. adik2 tu tak putus semangat. tahniah :)