The Fans

Saturday, April 24, 2010

TAKUT

I terfikir, dan tiba- tiba rasa sangat TAKUT. Kenapa? OK, esok Ahad kan. Esok cuti. Semua orang tahu. Lusa Isnin. Bayangkan ye, Isnin ada paper and nak kena ambil ring bind thesis ngn sv. Itu pon kalau dia ada la. Pastu nak kena make up semula. Dengan format baru yang menyakitkan hati. Paling awal pon, Selasa baru dapat buat hard cover. Paling awal la. Paling awal. Kalau tak? Hari Rabu baru boleh buat hard cover? Hard cover tu berapa hari ye baru boleh siap? Kalau nak cepat, kena la hantar cepat kan? Duit pula tu satu masalah lagi. Khamis ada satu lagi paper. Jumaat pagi- pagi dah nak balik. Adeh. Sempat kah? Risau yang amat +_+

Tolong bagi i semangat dan tenangkan jiwa i yang gundah ni. Nak study pon tak tenang, asyek ingat thesis je. Aish.

No comments: