The Fans

Friday, April 23, 2010

Susah sangat ke nak respond?

Geram nya i. I sms, tak reply. Call lagi la tak angkat. Bila i pergi bilik dia, dia tak ada pula. Habis, bila i nak siap hard cover thesis i ni? Aish. Next week dah kot i dah nak balik. Next week jugak ada 2 paper lagi. Harini dah Jumaat. Esok, lusa cuti. So bila? Tiap- tiap kali datang tak ada. Padahal dah janji nak jumpa. Demo pon tak buat lagi. Dah la i kena pinjam laptop orang. Ingat tak malu ke, tak segan ke nak pinjam- pinjam laptop orang. Orang lain pon nak pakai juga laptop tu. Macam la i ni sorang je yang buzy. Nasib baik la si pemilik laptop baik hati dan tak kedekut serta jenis tak kesah. Kalau tak, lagi la payah. But still, segan la. Dia pon ada banyak kerja nak dibuat.

Tolong la puan, jangan la menyusahkan hidup i lagi. Nanti dah dapat balik kena edit lagi ring bind thesis i tu. Kalau terus boleh buat hard cover tak apa la. Aish. Memang bikin panas aje la. Sabar sabar sabar. Nasib baik la puan yang akan bagi markah PSM i. Kalau tak, tak tahu la. Aish. Harap nya dengan susah payah i ni semua berbaloi la bila dapat A. Amin. Harap- harap.

Internet ni pon satu, time ni la dia nak down la apa la. Bengong ke apa semua benda ni? Semua dengki dengan i nak habis Degree dah. Nasib baik i tak jadi gila. Sabar ye, semua ni dipanggil dugaan ye Azreen. Kena terima dengan hati yang ikhlas ('-_-)

No comments: