The Fans

Thursday, April 22, 2010

So- called rajin

Ok, i baru je tukar background, header and font blog i. And i rasa serabut pula. Like every 3 hours i changed them. Haha. Tipu la 3 hours. Tapi biasa la, ni la nama dia syndrome final exam. Bila bosan study sikit, ada la macam- macam idea konon nya nak hilangkan bosan kan. Padahal bukan penting pon. Kalau dah dasar malas kan. Whatever :P

I think i like the background for now. Simple but nice. And banner, i rasa nak buat banner baru. Tapi i malas nak buat. Malas lagi. So, i pakai je gambar ni dulu. I was thinking to buat banner yg ada gambar i. Baru la femes nok :P Layankan sahaja la Miss Azreen ni. And satu lagi, signature tu. Paling i suka. Cinta
cinta cinta. Nanti bila i free sikit dan rasa idea datang mencurah- curah, i akan buat banner yang baru ok.

No comments: