The Fans

Sunday, April 25, 2010

Saya percaya pada karma. Anda pula bagaimana?

What goes around comes around. What you give you get back.

Kenapa i percaya? Sebab i percaya Allah swt itu wujud. Dia akan balas setiap perbuatan kita. Tak kira baik mahu pon jahat. Kecil mahu pon besar. Jadi, berhati - hati dengan apa yang kita pernah buat. Oh, i pernah cerita pasal karma ni dalam entry dulu- dulu. Tapi i malas nak cari balik. Sila la, kalau rajin rujuk kat archive.

And benda ni berlaku depan mata i.

Dulu u treat me badly. Sekarang ni dia pula buat benda sama pada u. And i rasa even worse u kena kan? Sorry to say, tapi i dah pernah warning you dulu. Nasib u la. I doakan kebahagiaan dan keharmonian hidup u.

Ingat, treat others the same way u want them to treat u.

No comments: