The Fans

Monday, April 26, 2010

Bicara hati

Esok, i mean harini sbb ni dah pagi so dah masuk Monday kan? I ada paper JM pada sebelah petang. And pagi nya, i nak pergi jumpa sv kesayangan i. And i really berharap dia ada kat bilik dia so i dapat ambil balik ring bind thesis i tu. Kalau puan tak ada kat bilik pon, tolong la letakkan ring bind i tu kat luar bilik puan. Please, please, please.

Minus harini, 4 hari je lagi i akan berada di bumi parit raja ni bersama kawan- kawan yang disayangi. Lepas ni, semua akan bawa hala tujuan masing- masing. Rasa sedih pula. Sekejap je dah empat tahun. I ingat lagi, kali pertama i menjejakkan kaki di bumi parit raja ni bersama mama & papa. Kali pertama i kenal dengan roomates i, Siti and Ruby and kami kawan rapat sampai la sekarang. I harap kami akan sentiasa rapat macam ni sampai bila- bila. Tapi lepas ni mesti dah susah nak hang out sama- sama lagi kan?

Masing- masing pon akan ada tanggungjawab sendiri yang perlu digalas. I pon rasa cuak memikirkan yang i dah kena tanggung hidup sendiri. Dah kena face the real world.

Ok la, malas nak bebel panjang- panjang. I pon nak sambung baca JM sikit lagi, then nak tido. Esok kena bangun awal.

zzzzz,

No comments: